Waar ben je naar opzoek?
Selecteer een pagina

Basket

icon
icon

Wij leveren aan bedrijven, eenmanszaken en restaurants in de foodservice industrie. Onze vis experts helpen je graag verder. neem vandaag nog contact met ze op.

Vislokaal – uw partner in de foodservicewereld

Vislokaal biedt u een breed assortiment aan verse vis en zeevruchten, rechtstreeks geleverd vanuit het pittoreske vissersdorp Spakenburg met verse vis uit onze eigen achtertuin de Noordzee gevangen door onze Nederlandse visservloot. Wij begrijpen de uitdagingen van moderne grootkeukens en bieden u daarom hoogwaardige, kwalitatieve producten die gemakkelijk te bereiden zijn en weinig personeel en vakbekwaamheid vereisen. Zo garanderen wij dat uw gerechten altijd een succes zullen zijn en uw gasten kunnen genieten van de beste smaken.

Ons aanbod – op maat gemaakt

Of u nu op zoek bent naar vis of vlees, kant-en-klaar of natuurlijk, bij Vislokaal vindt u altijd wat u zoekt. Wij bieden een groot assortiment duurzame producten, ambachtelijke hoogtepunten en aanvullende opties buiten zeevruchten.

Producteigenschappen – op maat gemaakt

Onze producten zijn op maat gemaakt en bieden verschillende convenience-graden, diverse productiestappen en maximale flexibiliteit. Onze producten zijn gemakkelijk te bereiden en vereisen weinig personeel en vakbekwaamheid. Bovendien hebben onze producten een lange houdbaarheid, wat zorgt voor flexibiliteit in de keuken.

Levering en service – uit één hand

Wij bieden dagelijkse levering, betrouwbare leverbaarheid en persoonlijk advies. Van inkoop tot levering: wij zijn experts in elke stap van het proces. Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het plannen van evenementen en themaweken. Wij leveren in Nederland en België.

Onze assortimenten en concepten

Bij Vislokaal vindt u een breed scala aan vis en zeevruchten, van producten met receptuur tot delicatessen. Bent u op zoek naar inspiratie? Bekijk dan onze concepten, waar wij u alles uit één hand leveren: feiten, recepten en foodtrends in een slimme modulaire opbouw – perfect om uw menu samen te stellen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over ons aanbod? Of wilt u meer weten over een bepaald product? Wij helpen u graag verder! Klik hier om contact op te nemen met onze collega’s in de vestigingen.