Waar ben je naar opzoek?
Select Page

Basket

OVER ONS

Cor gaat in de herfst van zijn werkzame leven een nieuw avontuur aan. Hij verkocht zijn viswinkels en opende eind september 2016  een visspeciaalzaak in Soest. Cor komt uit Spakenburg, voormalig vissersdorp aan de Zuiderzee waar hij is opgegroeid met het vak.

Met meer dan 30 jaar ervaring en genoeg visafslagen, viskotters, visfileerderijen, rookkasten en koppentonnen gezien te hebben was het tijd om afscheid te nemen van de Zeebonk en zijn ervaring te delen met de inwoners van Soest en omstreken.

Einde 2018 heeft Cor vislokaal.com gelanceerd. Vislokaal.com is jouw place to go als het gaat over vis. Bekijk onze versafdeling, zeevruchten collectie, gerookte vis, conserven en vis voor de feestdagen. Of ga naar onze recepten en bereiding en leer van alles over vis. Zo kan heel Nederland van vis genieten. Fish to the people!

VIS BESTELLEN

Vislokaal is jouw Go-to-place over vis. Vis kan je nu gemakkelijk online bestellen. Bekijk onze vers afdeling, zeevruchten collectie, gerookte vis en conserven. Bij Vislokaal kun je terecht voor vis in de keuken, vis op het werk, vis op een feest en voor vis in de winkel. Kom gezellig de krant lezen, snel nog even dat ene mailtje sturen (WIFI) even lunchen met je collega of gewoon gezellig een praatje maken.

Deze zomer zit jij met je goeie gedrag op ons nieuwe terras. Gezellig met je schoonmoeder, vriend, vriendin of je buurman een drankje drinken, oestertje eten, of gewoon zomaar… Voor meer informatie klik op 1 van onze services……

Beter een goeie viswinkel in de buurt dan een verre vriend. Bij Vislokaal kun je terecht voor tips & tricks als het gaat om thuis kokkerellen, recepten en de stoerste verhalen over vis.

Vislokaal is jou Go-To Place op het gebied van vis. Zo maak jij binnen een mum van tijd je eigen vis kroketjes, weet jij sjiek de friemel Zeeduivelstaart met tappijtschelpen en bundelzwammen te bereiden. Leer je hoe je vis moet schoonmaken en verschillende kook technieken.

Verder heel veel keukengerei en visspecerijen. Variërend van oestermesjes, vis uit blik, Portugese Salt Flakes, Extra Virgin olijfolie, Kits om vis te ontschubben, kits om vis in stukken te snijden. Alles over vis roken en rookovens, een citroentje, een bosje peterselie you name it.

HEERLIJKE KANTOORLUNCHES

Weg met die platgedrukte boterham in folie, Als Hollandse kantoortijger bestel jij voortaan de kantoorlunch bij Vislokaal ‘right here’ right now. Handig? Super handig! Bestellen via: 035 544 7815

FEESTELIJKE HAPJES

Vislokaal regelt traiteur gerechten voor evenementen, netwerkbijeenkomsten, organiseert kookworkshops you name it. Bel ons voor meer informatie: 035 544 7815. Feestelijke hapjes, daar is Vislokaal gek op. Perfect, voor dat afscheidsfeestje van je collega, de baby shower van je zus, 25 jarig jubileum, jaarswissseling, kerst of verjaardag van je opa en oma.

Bestel een vis plateau of een seafood plateau of wat dacht je van vis voor in het pannetjes. Sjiek de friemel langoustine, gamba’s, krabklauwen, bouillabaisse, gerookte forel, gravad lax, salades, oesters, Vislokaal regelt het allemaal!

LEKKER LUNCHEN IN HET VISLOKAAL

Tijd voor wat quality time met Theo van boekhouding. Laagdrempelig met je zakenrelatie een vorkje prikken in een unieke setting.

Geniet van de soep van de dag geserveerd met stokbrood en roomboter. Beleef de ultieme fish and chip met heerlijke rauwkost, friet en eigengemaakte ravigottesaus! Mosselen met friettjes. Sardientjes in extra virgin olijfolie met verse kleine augurkjes, citroen, fris uitje, toast en aioli. Makreel op toast met olijfjes, amandelen en balsamico. Tonijn op toast met zongedroogde tomaatjes, groene peper, en balsamico.

Of werk Sjiek de friemel Gillardeau’s of Zeeuwse oesters weg onder het genot van een drankje. Scampi tapas, calamaris, mosselen, of olijven ingevlogen uit Portugal.

De echte pro’s kiezen een vis uit de vitrine: Dorade, zeebaars of een lekkere kabeljauw filet.
Je nieuwe favoriete lunchroom!

GET IN TOUCH!